Igår var jag på uppstart för en ny kurs inne i Stockholm, Fastighetsförmedling juridik och idag är jag ledig för att kunna plugga inför tentan i fastighetsrätt den 22 april men även ta emot min nya tvättmaskin hemma, fixa ihop mina nya utemöbler, matbord samt givetvis ta en cykeltur.

Jag börjar få ordning hemma och i helgen fixar vi de sista som att montera en bardisk och lister till dörren i badrummet, den 19e kommer städfirman och efter det är man klar vilket är sjukt skönt :) Idag monterade jag ihop mitt nya matbord med stolar som var sjukt snyggt, sen monterade jag ihop soffa till balkongen samt lade trall så nu kan våren komma så man kan mysa på balkongen.

Vid runt 14 tiden bestämmer jag mig för att köra dagens cykelpass som består av TC 40/20 alltså 40 sekunder där man trycker på som fasiken sedan 20 sekunder vila och detta upprepas under 6 minuter i 4 set. Börjar rulla ut förbi Frötuna kyrka som är gamla vägen mot Stockholm för att sedan fortsätta över motorvägen bort mot Finsta och sen köra över Riala, Dagens väder är helt okej men molnen tätnar på hela tiden och jag tycker det blir kyligare och kyligare.

Riala vägen är en favorit med lite trafik och lummig slingrande väg, jag måste någon gång här framåt dra ihop ett event för er medlemmar med en guidad tur i Roslagen då cyklingen här är fantastiskt :) väl på väg tillbaka blir det motvind och jag börjar frysa lite men det är bara cirka 10 km kvar hem så nöter på tillbaka till Norrtälje och får ihop 51 km och jag längtar verkligen till värmen så man kan kan vara ute ännu längre :)

Imorgon börjar ytterligare en ny kurs, fastighetsförmedling och omvärld.

IMG_0221 IMG_7372 IMG_7380 IMG_7381 IMG_7382 IMG_7383 IMG_7384 IMG_0200