Då jag nu precis börjat som mäklarassistent på Fastighetsbyrån Norrtälje samtidigt som jag pluggar till mäklare som jag är klar med i juli så är dagarna denna vecka 9-17 fram till torsdag när jag har prov i marknadsföring. på morgonen idag var vädret riktigt dåligt med regn och kallt och så frågade en tjej kompis om jag kunde styrketräna med henne idag för att peppa henne lite och det tyckte jag skulle funka bra då vädret var kasst.

På eftermiddagen blev det varmare och solen sken så jag stod en stund i valet och kvalet i att cykla istället men jag konstaterade då jag hade lite saker att fixa efter jobbet med renoveringen så hade inte hunnit cykla innan mörkret kom ändå. Kl 18:45 så kör vi igång på gymmet där jag instruerar lite övningar och slänger in det mesta i övningsväg för överkropp med fokus på rygg och mage, 1 h senare är min kompis hyfsat trött iallafall och jag känner att det räcker för idag då jag inte hunnit äta middag ännu.

Kvällens middag består av torsk med ris för enkelhetens skull då min induktionshäll är på lagning pga av fabrikationsfel och jag hoppas för guds skull jag det fixar i ordning detta snart då jag varit utan spis sedan innan påsk och det är jobbigt laga mat på kokplatta.

Hörs :)

IMG_0182