Fröken drabbades igår av halsont och idag har det hela utvecklat sig till en hederlig bondförkylning. Hur kul är det? Inte kul alls… Hade tänkt få lite medlidande av coachen när han kom hem efter jobbet idag. Helt fel av mig! Coachen har också drabbats av förkylningen och han är man! Behöver fröken säga något mer? Frågan är nu vem smittade vem?

Har inte cyklat sedan i söndags, vädret är kasst och sedan förkylning ovanpå det och INGET medlidande. Tufft att vara medelålders cykelfröken just nu.Cykling Spanien sommaren 2015

Försökte muntra upp mig själv genom att tänka tillbaka på sommarens två cykelhöjdpunkter:

Först två veckor i Spanien med en massa cykling och som krona på verket det vidrigt jobbiga Girona Gran Fondo i 32 graders värme och sol! I Spanien var det bara backar, serpentinsvängar och sol och värme. Kontrasten blev alltså enorm när vi kom till Gotland.

Cykling GotlandGotland var platt, platt och platt. Vägarna var raka men solen sken även om det inte var så varmt (cirka 20 grader). Fröken upptäckte att hon faktiskt kan trampa ganska så fort – efter Spanien trodde hon att hennes max fart låg runt 22 km/h.

Vill för övrigt slå ett slag för att ta med cykeln på semestern! Finns inget bättre sätt att uppleva nya omgivningar!