Har tjuvtränat idag igen på simning, i isande kallt vatten. För en gångs skull är det inte kollegan A som anklagar mig för tjuvträning, utan min egen syster.

DSC_0255[1]b

Fröken plågas och A smyger i vassen och tjuvfotar

A förväntades springa medans fröken simmade men verkar mest ha smygit runt i vassen och ”tjuvfotat” en plågad fröken. Hon hade i alla fall hunnit ta många bilder på frökens äggskalsliknande huvud. Frågan man kan ställa sig sprang hon överhuvudtaget eller bara SA hon att hon sprang?

DSC_0262[1]bl

Iförd det galna plagget – VÅTDRÄKT

 

Kan konstatera att våtdräkter är mystiska klädesplagg. Det krävs först en rejäl insats för att ta sig i den, sedan ser man ut som FUL knubbsäl i den och till slut är den nästan omöjlig att dra av sig. Fy sjutton! Men, den är nödvändig när vattnet i princip känns som nytinad is.

Idag var det Gimodammen som ficka ”äran” att vara träningsarena. Blev nästan 40 minuter simning. Irriterar mig ENORMT på att jag inte äger en Garmin som tål vatten. Vet inte hur långt jag har simmat och värst av allt – en FB vän påpekade glatt ”oregistrerade träningsrundor finns inte”. Slutsats – har kanske trots allt inte tjuvtränat idag, för simturen är oregistrerad. Så syrran kan kanske inte klaga.