Inga cykelflätor idag

Vår kan vara helt underbart – ingen tvekan om det! Men, det kan också vara osopade cykelbanor (Uppsala kommun kom igen nu….), iskalla vindar och minusgrader. Värst av allt är dock vårförkylningar och pollenallergi. Råkar man dessutom ut för båda samtidigt så är det INTE kul,helst inte när det inträffar på en fin ledig torsdag när fröken tänkte gå ut och cykla.

Försöker hålla humöret uppe

Vaknade i morse i princip smärtfri (vet inte när det hände sist – yippi) genast var tanken…. CYKLA. Men, sedan känner fröken att hela huvudet är som inbäddat i bomull och halsen vill hosta och näsan droppa. Tidigare i veckan har fröken skyllt sina symtom på alarna som blommar som tokiga här i trakten just nu men, nu var det bara att inse att det var vårförkylning också. Man tycker att det skulle räcka med pollenallergi!

Med cykeljacka blir allt lite roligare

Det finns kanske en och annan som tänker BRAnu måste hon ta det lugnt och kan inte åka ut och cykla och få ont igen. Till alla er säger fröken att hon skulle ha cyklat klokt och försiktigt. Hon skulle inte ha mosat på tunga växlar som i söndags, utan trampat på lilla klingan. Nu fick det bli vårpromenad i skaplig fart i stället med efterföljande ryggövningar. Tog på cykeljackan för att få en liten känsla av cykel trots allt.