Ja, det kan man verkligen fråga sig. Var är han???

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Höst färger på Black Sheep kläderna

När fröken trixade sig fram mellan alla rullskidåkare, som hade start och mål vid Vaksala kyrka, stod ett gäng cyklister där. De hade samling inför dagens runda. Cyklisterna hejade lite slött på fröken, sedan verkar en av dem känna igen fröken för han ropar: ”Var har du Jukka?” Fröken informerade om att han är i Spanien och svaret var givet: ”Jobbar han aldrig?” Två relevanta frågor….

Fast värst var nog att att det var coachen som var efterfrågad och INTE fröken. Är dessutom helt säker på att de hade frågat coachen, om han kommit rullande där själv, om han inte velat hänga med dem på dagens tur. Av någon ”konstig” anledning fick inte fröken den frågan. Kan det bero på att fröken är är en medelålders pipig fröken som cyklar i snigelfart?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En av frökens favoritvägar…

Blev fem mil i det fantastiska höstvädret. Fem mils rundor verkar ha blivit frökens grej när hon cyklar själv. Det känns lagom på något vis. Tar inte så lång tid, kräver inget fikastopp och de är fullt hanterbara konditionsmässigt. Och blåser det (som det alltid gör i Uppland) så orkar fröken hem, även om det är motvind på hemvägen.

Nu har fröken fått stallorder från coachen – upphämtning på Arlanda kl 19.10 så nu är det slut på friden.