Kolla in skylten

Eremita Santa Lucia! Kom ihåg nu var ni hörde det först. Nästa gång ni hör det är på en av Vuelta etapperna, när ni kollar på Eurosportsändningen. Det är nämligen målgång upp till detta gamla kloster.

Coachen kom och hämtade upp fröken efter sin cykeltur

Fröken har varit dit idag – i bil. Ja, fröken vet att en del där ute nu blir besvikna. Men, coachen som – faktiskt cyklat upp – insåg att det var en för grym backe för fröken.

Första delen har en snittlutning på 12% och andra delen 20%. Och eftersom coachen hade lite energi över efter sin cykeltur och fröken pipit om att hon aldrig får göra ”normala” utflykter tog han med fröken på en utflykt! Eller vad man ska kalla det?

Coachen poserar…

Har hört att andra åker på utflykt till vackra städer, konstutställningar och annat kulturellt, fröken får åka till en Vuelta-backe. Olika falla ödets lotter. Vad hände med den ”normala utflykten?

 

Nej fröken blev inte insläppt

Bilfärden upp var läskig, det var kurvigt smalt och galen lutning. Vi åkte om en cyklist som kämpade sig uppför, stackars människa tänkte fröken. Coachen kollade på tekniken.

Givetvis har coachen cykelstrumpor även på utflykt

Galen utsikt

Det visade sig att det gamla klostret högst upp bjöd på en hisnande utsikt och över kusten, magnifik helt enkelt. Och det passade bra att besöka en helig plats på en långfredag.

Fast coachen menade att backen var det viktiga så att fröken inser vad hon ska utvecklas till att klara av. Där någonstans stängde fröken öronen och tittade på utsikten.

 

Klostret

Glad påsk till er alla!