Fröken får order av coachen

Coachen verkar ha fått vårkänslor idag! De yttrade sig så att han höll på att knäcka fröken på dagens sexmilsrunda. Vi snittade 26,6 km/h timmen.  Vilket kanske inte låter så imponerande men det var från dörr till dörr (=cykelbana ut och in ur stan) och så var det att åka fram och tillbaka i fem km/h när coachen skulle ta gruppfoto och kameran trillade omkull FYRA gånger. Det här gör att ni alla inser att det stundtals borde ha gått riktigt fort.

Coachen försöker få kameran att stå på plats.

Var ganska less på den här rumpan idag

Coachen meddelade att om fröken tappade hans hjul fick hon skylla sig själv och kämpa sig ikapp igen. SUCK! Det är någon form av bestraffningspedagogik från stenåldern som han dammat av. När fröken, råkade, tappade hjul vid ett tillfälle fick hon dessutom dra själv i motvinden några kilometer. Helt i linje med coachens pedagogik.

Fjärde gången stod kameran kvar och blåste inte ned.

Behöver fröken tala om att hennes sufferscore på Strava var skyhögt idag?

Frökens sufferscore

 

 

 

 

 

Det roligaste idag var alla cyklister som vi såg. Många ensamma, några i små grupper och extra kul var det att bli ikappkörd och få höra ”Är det cykelfröken och coachen som är ute på en runda?” Verkar som Uppsalas cyklister fått vårkänslor!

Oj oj oj…

Till sist vill fröken varna alla som ska cykla Skandis med oss… Kör coachen som idag kommer han att knäcka hela gänget!