Oj oj oj…. här trodde fröken att det skulle vara lugnt dagen före Shimano landsväg när hon själv är förhindrad att köra. Inget kunde vara mer fel!

Fröken har hämtat nummerlappar och lagt fram kläder till Teamet.

Klockan var bara strax efter sju i morse när lilla ettermyran skickade ett meddelande. Det gick ut på att hon var nervös och att alla i Team Cykelfröken var bättre än henne! Som teamledare var det bara att lugna henne och förklara att det inte är någon fara och att coachen kommer att ta hand om alla.

På jobbet är det Fröjden som är orolig över ”ungdomarna” i teamet, A och P. De verkade ju vara så himla vältränade suckar Fröjden och undrar – Hur ska detta gå? Fröken försöker lugna även Fröjden. Börjar kännas som fröken är idrottspsykolog.

Kan konstatera att både Fröjden och lilla ettermyran verkade saknade att ”pip fröken” inte ska trampa i morgon. Verkar som om de tror att det då ”garanterat” gått lugnt och sansat i morgon. Hm… är det en förolämpning eller en komplimang?

Så stressad att fröken inte ens hann fixa cykelflätorna…. 

Fröken åkte direkt från jobbet för att hämta ut nummerlappar till alla i teamet. Snacka om service! Sedan har fröken plockat fram snygga cykeltröjor och coola strumpor till teamet. Snacka om att fröken går in för sin roll som teamledare. Så ser ni fem cyklister i olika tröjor som det står La Bicicleta Café på i morgon – ropa ”Heja Team Cykelfröken” när ni kör om dem eller eventuellt blir omkörda av dem. Men, ska man tro Fröjden och Lilla ettermyran kommer teamet inte att köra om en enda annan cyklist.

Rehabcykling pågår

 

 

 

 

Förutom alla förberedelser som teamledare var det också dags för frökens rehabcykling nr 2. Blåste som sjutton på gärdet och frökens kondis är lika med noll. Men, i medvinden infann sig cykellycka.

Vi ses på borggården vid Uppsala slott i morgon. Kom gärna fram och säg hej!