Fröken i civila kläder med sötaste sällskapet

Jordgubbsplockande med sötaste sällskapet i Heby idag. Fröken hade planerat att cykla tillbaka till Uppsala och coachen tyckte det var en lysande idé, han körde så gärna bil hem med jordgubbarna. Coachen utlovade till och med medvind tillbaka – behöver fröken säga att han hade FEL.

Fröken ger sig iväg.... När fröken väl skulle börja trampa hemåt hade molnen börjat bli svartare och svartare. Coachen sa glatt ”Ingen fara det ser inte ut som farliga moln.” Han hade fel igen!

På de sex milen hem hann fröken hamna i tre regnskurar och hon hade motvind. Fröken avskyr att bli blöt när hon cyklar. Det blir kallt, cykeln blir skitig och det är allmänt bedrövligt.

Idag dök dessutom coachen upp i bilen och hojtade uppmuntrade saker. Fröken var inte riktigt mottaglig för uppmuntrande tillrop. Däremot erbjöd han INTE fröken att packa in cykeln i bilen – misstänker att han inte ville ha en skitig cykel i bilen.

En älg :-)

Fröken försökte intala sig hela vägen att det som inte ”dödar” härdar fröken inför framtiden! Men, det vete sjutton om fröken verkligen tror på detta.