Operation renovering av lägenheten drog igång i helgen. Coachen ska flytta in och då måste det vara fint! Han är lite kräsen… Frågan man ställer sig nu är: HUR ska fröken hinna träna när hon ska måla väggar och ha sig?

competition-kettlebell_21944_500Ja, igår fick fröken permission från renoveringen för att gå på kettlebellsträning efter jobbet. Coachen är mycket nöjd med att det är idrottslärarkollegan som håller i den träningen, för då vet han att fröken blir ordentligt plågad. Och så blev det även igår, kettelbellsklot är ett djävulens påfund. Sedan var det ”bara” att åka hem och måla i två timmar. Alla körde hårt med fröken!

Den ”lediga” tisdagen har ägnats åt målning och samtal med köksfirman. Tog dock ett eget beslut (frågade inte coachen om lov) och gick ut och jogga lite mitt på dagen när solen sken som finast. Tyvärr är fotleden fortfarande inte helt ok efter vurpan i maj men…. det blev i alla fall 3,7 km.

Frågan som fröken nu vill ställa till alla är: Räknas det som träning när fröknar målar tak, lister och annat? Får man skriva upp det i sin träningsloggbok?