Nja… man kanske ska ta det lite försiktigare – erkänner

Hemma igen efter Spanienvistelsen och nu får frökens kropp betala för att hennes knopp fått njuta. Fler än fröken som råkar ut för sådant?

Erkänner... det har varit lite si och så med sjukgymnastik och rehab i Spanien. Det var så mycket annat som skulle göras…. cykla och så. Kan väl också erkänna att det inte är helt smart att  cykla 5-6 mil (flera gånger) efter att i princip inte cyklat alls och att vandra i stökig terräng är väl inte heller optimalt.

Vandring är bra för knopp men inte för kropp

Den kroppsdel som klarat det hela bäst är frökens armbåge… Den är bara liiiite ledsen. Värre är det med höft/rumpa/rygg – suck! De kroppsdelarna protesterar högljutt. Det strålar ned i benet, det gör ont på morgonen och är allmänt trist.

 

 

Morgonpromenad – dags att sopa cykelbanor och trottoarer

Det blir tillbaka till ”basic”, det vill säga promenader och sjukgymnastik. Så TRIST men…. har samlat ihop energi i knoppen igen efter veckan i Spanien, så nu ska förhoppningsvis ork finnas för att rehaba armbåge och rygg – samtidigt.

Inledde med morgonpromenad idag med efterföljande övningar.  Nu är det bara att vänta på att de SOPAR cykelbanor och gator så kanske fröken kan cykla 3-4 mils rundor här hemma.