Sportbh:n på plats

Fröken fick massor av smarta tips både från kvinnor och män efter sin förra blogg om kalla bröstHärligt! Och smarta tips ska givetvis testas.

Idag blev det test av ett tips som många gav fröken…. ”Sätt sportbh:n utanpå underställströjan.” 

Med coachens byxor

Fröken letade fram en sportbh med lite extra utrymme, drog på sig undertröjan och så på med bh:n utanpå. Förutom att det ser utomordentligt fånigt ut så fungerade det bra. Frökens bröst blev inte fuktiga, för det tog understället hand om, och de blev inte iskalla. Lägg till att brösten höll sig på plats.

Sammantaget får det här tipset får ett högt betyg! Det enda som drar ned var att det var lite bökigt att få på bh:n utanpå underställströjan och att man aldrig kommer att vinna ett skönhetspris i den utstyrseln. Fast det där med skönhetspriser har aldrig varit aktuellt för fröken i vilket fall som helst.

Frökens betyg blir: B, enligt det skalan E-A som vi använder i skolans värld.

Super bra tunna cykelstrumpor i merinoull

 

Fröken var också i övrigt klädd för kyla. Hade nya merinoullstrumpor i skorna och tåhättor utanpå. Fick låna coachens långa, fodrade cykelbyxor (så nu är det snorfläckar på dem – fröken kan fortfarande inte snyta sig i farten). Och givetvis fick det bli buff och fordrade cykelhandskar.

Med buff – givetvis

 

Vill avsluta med en ”analys”, det verkar som fröken cyklar långsammare ju mer kläder hon har på sig och ju kallare det blir när hon cyklar! Fler som har liknande upplevelser?

Vackra färger