OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröken hämtade ut nummerlappar till ”alla” kvarvarande

Vad händer? Team cykelfröken börjar allt mer likna en känd deckare av Agatha Christie ”Tio små….” som numera har en mer modern titel. Frågan är VEM i Team Cykelfröken kommer att överleva hela vägen. Fröken hoppas givetvis att det blir mer än EN men vem vet efter den här veckan.

Uträknade är Fröken själv (löparknä och cykelförbud) suck! Å och K som drabbats av förkylning…. behöver fröken säga vad coachen anser om det? Nej, alla kan gissa själva!

M verkar ha fått tillbaka sin knäskada….Men, hon har inte kastat in handduken officiellt ännu… Och så är det Vilden…. vad hände där? Han var ju frökens vinnare.

Men, det finns några tappra som ska starta…. S – mannen myten och legenden. Han har förmodligen de snyggaste cykelbenen i Uppsala. Fröjden – frökens kollega – en kvinna som trotsat isbjörnar och är envis som en tok. Sedan har vi jokern I – en riktig lurifax. Coachen – som är stark men fått för sig att han ska cykla på enpetaren. Våga vägra växlar på Skandis verkar vara hans nya melodi. Ser ni honom kämpa i någon backe ropa gärna ”Lägg i en lättare växel!” och sedan skrattar ni lite.

Vem kommer fröken att få ta emot och hylla vid målgången? Vad tror ni? Kommer antalet att minska ännu mer? Och vem av dessa är först uppför Slottsbacken och får frökens puss! Frågorna är många och i morgon får vi svaren.

Vi ses i Slottsbacken!