OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ganska lång bit kvar

Det lönar sig att påminna offentligt om att ”någon” glömt bort frökens mässbiljetter. Men, biljetterna hade ett pris! Fick i uppdrag att testa cykeln i Skandisloppets monter. Det låter kanske som ett rimligt pris! Men, som frökens eventuella läsare vet är det aldrig enkelt när det gäller fröken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kom upp

Testcykeln i montern var kopplad så att testpersonen fick cykla uppför slottsbacken i Uppsala. Och dessutom togs det tid! Att göra detta iförd jeans och sneakers var väl inte vad fröken drömde om i morse.

Kom – givetvis – upp för backen. Men, coachen och en del andra i publiken hävdade att fröken inte tagit i. Hm…. de verkade inte förstå att fröken INTE hade lust att gå runt och svettas resten av dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen på cykeln….och i stället för hjälm – hatt

Coachen däremot var inte klok nog att hålla igen utan körde som en tok. Sedan gick han omkring en timme och pep om skakande ben och eftersvettningar. Fröken var utan tvekan smartast!

Mässan i övrigt då, kanske någon undrar…

Massor av folk att heja på och prata med, gott godis på flera ställen, snygga cyklar och på tok för mycket rosa och lila cykelkläder till tjejer/kvinnor. Träffade faktiskt några andra kvinnliga cyklister som höll med fröken om detta.

Gjorde ett inköp ett personligt id-band. När man cyklar själv kan det var bra om det inträffar en olycka. Och fröken kör många mil själv varje år. Köpte ett till coachen när jag ändå var i farten.