OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser ofarliga ut – men skenet bedrar!

Var inbjuden av Å till ”lugn” fikarunda idag. Det blev jag, coachen och S och Å. Det hela började bra! S tog kommandot och redan efter drygt tre mil fick jag fikapaus – LYX! Semla i solen! Hittills var rundan helt i frökens smak.

Efter fikat försöker S få till en ”kort” väg hem. Då vaknar coachen till liv och föreslår en helt annan väg, vilket Å genast nappar på (han som bjudit in till ”lugn” fikarunda).

Det är nu det blir jobbigt! Vägen som coachen valt är ”lite” backig och efter ett tag får ALLA vänta in fröken i toppen av backarna. Hur kul är det för fröken? Svaret är: INTE kul alls!

Coachen och Å verkade dock trivas som fisken i vattnet när de höll täten och farten, samtidigt som de ivrigt pratade om än det en och än det andra. Hm! De verkade inte alls förstå hur plågad fröken var! Eller så struntade de helt och hållet i detta!?

Sufferscore

Bevis!

När vi kom hem fick jag beviset (en fördel med att coachen gjort mig till premiummedlem på Strava). Dagens runda gav en suffer score på 147 . Kan definitivt INTE räknas som ”lugn” fikarunda. Å får bakläxa!!!

Till saken hör att Å och S har bjudit in till ny fikarunda på onsdag….. Frågan är nu! Varför vill de plåga fröken? Har de ingått någon form av pakt med coachen?