OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Häftigt hav idag

Sista dagen i Spanien för den här gången bjöd på stormigt väder = ingen cykling. Inte ens coachen försökte sig på att cykla i vinden. Men, vi lyckades roa oss ändå!

Havet var imponerande idag! Minst lika magnifikt som en dag med klarblå himmel och vindstilla. Tänk om fröken kunde få lite av havets kraft att använda sig av uppför en riktigt brant och lång stigning. Vore helt underbart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen kan konsten att hålla balansen på alla sätt och vis

Havet är lite som oss människor! Vissa dagar som idag bjuder det på kraft och energi för att andra dagar ligga där stilla och vila sig. Precis så ska livet levas. Ibland full fart med träning, jobb och annat för att sedan ta en eller fler lugna dagar för att mysa, läsa bok och bara vara för att ladda upp sig själv igen. Båda tillstånden är helt rätt men det är balansen mellan dem som är konsten!

Konsten att få balans verkar finnas naturligt i naturen. Fröken däremot får kämpa med att hitta balansen. Men, med åren har hon blivit bättre på att säga nej till det som tar energi utan att ge något igen och säga ja till det som ger energi även om det är något som omgivningen anser som galet eller obegripligt! Har också inneburit att en del kanske tycker att fröken är mer obekväm nuförtiden!