Fröken rullar…

Gröna omgivningar

Som lärare – ja fröken är ju faktiskt det – är det dags för sommarlov nu. Problemet är bara att få ur skolan ur hjärnan – de senaste veckorna har det nämligen varit tungt i skolan med prov, betyg och allt annat. Nu ska dessa tankar bort så fröken kan gå in i sommarlovskänsla.

Steg ett blev en solig, varm och blåsig runda helt i solo i fantastiskt sommarlandskap.

Första milen var dock HEMSK. Fröken vaknade nämligen med träningsvärken från helvetet i morse, baksidan av låren ville inte cykla. I tisdags var fröken nämligen hos Ettermyran och tränade. Börjar misstänka att hon tror att hon bara får betalt om fröken får träningsvärk. Men, när musklerna mjuknat till efter en mils körning, var det härligt. Långsamt, långsamt började hjärnan tänka på andra saker än skola.

Publiken

Omgivningarna bidrog till känslan av sommarlov – det är galet grönt ute. Fick publik på några ställen av kor som stod och stirrade på den galna fröken som åkte förbi.

Steg två borde ha varit en fika med jordgubbstårta men trots 62 km i sadeln så blev det ingen fika. Det här att fröken allt som oftast cyklar + sex mil utan fika är oroväckande.

sommarkänsla