Hann hem idag medan solen fortfarande var uppe! Bestämde raskt att en jogg i den nedgående solen var en god idé trots halkan. Allt för att få lite dagsljus! Hittade en lunk som gjorde att fröken kunde fundera på diverse saker under rundan.

Team cykelfröken – poppade upp i huvudet och fröken gick noga igenom varje medlems styrkor och svagheter.

Em jogg

Höll jämn fart

Coachenstark på cykelsadeln men har ingen som helst förståelse för att fröken tycker att 167 km är super jobbigt. Kommer säkerligen att vara trevlig mot alla i teamet utom möjligen fröken som han kommer att piska på lite extra. Han kommer utan tvekan att bli teamets dragare – räknar faktiskt med att han drar hela vägen.

Lilla ettermyranstark och envis som få. Är inte lika stark i cykelsadeln (som coachen) och kommer troligen inte att dra speciellt många meter i teamet. Men, hon kommer att peppa cykelfröken. Undrar just hur många mil hon kommer att få ihop innan loppet?

Idrottskollegan R – teamets senaste medlem. Har ingen racer ännu, men rapporterar att han sitter på träningscykel på lunchrasten – träningsviljan är det alltså inget fel på. Med tanke på frökens traumatiska minnen från skolidrotten känns det vanskligt att ha med en idrottslärare i teamet. Fröken vet precis hur sådana är!!! Räknar med att han kommer att sammangadda sig med coachen mot fröken. Men, han är stark och stor = bra vindskydd.

Planen är glasklarcoachen drar, sedan ligger idrottskollegan R bakom honom, fröken och så ettermyran som är minst allra längst bak. Fröken måste dock hitta ett sätt att få bestämma fart från position tre. Kommer att bli ett bekymmer. Har någon ett förslag på  hur fröken löser det?

Ni ser vad man kan planera om man inte springer för fort….