OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inte kul…

Vad gör fröken i Slottsbacken en isande kall torsdagskväll? En mycket bra fråga och svaret är….. Det är projektledare M:s fel. Han som styr och ställer med Skandisloppet. Nu verkar det dessutom som han har börjat styra och ställa med fröken, genom att alliera sig med coachen.

Det hela började med att projektledare M hörde av sig till coachen, för att höra om coachen kunde skapa en backprofil över Slottsbacken.  Slottsbacken är den vidriga målgången på Skandisloppet, för er som inte vet om det. Coachen sa givetvis JA men då krävdes att han åkte backen själv för att få in profilen i sin garmin. Och ska coachen åka backe får fröken åka backe! Ja, det var till och med så illa ett tag att projektledare M och coachen övervägde att skicka upp fröken SJÄLV i backen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snart uppe..

Idag var det dags, cirka 5 plusgrader ute ute efter jobbet. Inget väder fröken i normala fall skulle gett sig ut på en runda i. Men, nu var det projekt Slottsbacken. Fick cykla drygt fyra mils omväg till backen = isande kalla fötter, rumpa och lår.

Gick ut hårt i den nedre delen av backen, vilket gjorde att fröken övervägde att kliva av och gå mellan lyktstolpe tre och fyra i den övre delen. Men, det vågade hon inte för både projektledare M och coachen skulle haft ungefär en halv miljon åsikter på det.

Till alla er som ska åka Skandisloppet i år säger fröken – Det kommer INTE att bli roligt att köra uppför målgångsbacken efter 167 km och i år får man ta HELA backen.

Till Team Cykelfröken är det nu stallorder – ALLA har ansvar för att putta upp fröken för målbacken.