Den här kan man hänga i…..

Vilken dag! Valdag, strålande sol och behagliga temperaturer. Fröken och coachen promenerade till vallokalen strax för nio i morse och utövade vår demokratiska möjlighet. Efter detta hade det varit perfekt med en cykelrunda men coachen är tjock i halsen och fröken har fått order av sjukgymnasten att INTE göra något utom att slappna av.

Vem hade trott att fröken någonsin skulle använda den här igen?

Sjukgymnasten ”tror” att ju mer fröken spänner sig ju mer ont får hon. Och just nu har fröken smärtor på natten som väcker henne – så något kan det kanske ligga i sjukgymnastens råd – eftersom fröken varit spänd som en fjäder de senaste veckorna och det hela kulminerade den här veckan.

Nu kanske någon säger – men fröken du mår ju bra av att cykla, hon slappnar ju av då. Rätt! Men, just nu gör det lite väl ont….

Fick fyra konkreta tips (läs order) av sjukgymnasten för avslappning:

  • Hänga ut ryggen! Det gjorde att fröken och coachen köpte in en grej man hänger i dörren som fröken kan hänga i och coachen kan göra styrkeövningar i.
  • Spikmatta – ja du läste rätt… Fröken blev rekommenderad att ligga på spikmatta. Hade, mot alla odds, min gamla kvar sedan den tiden när alla blev rekommenderade att ligga på en för alla sorter krämpor.
  • Sluta skriva på tavlan på jobbet – hm.
  • Promenader – vad är det med promenader som gör att de rekommenderas till allt!

Hur hamnade den här i vår brevlåda?

Fröken ska INTE göra några bålstärkande övningar så länge det gör så här ont och hon ska inte göra nya aktiviteter mer än cirka 10-20 minuter, även om det känns bra. Den sista ordern tillkom troligen eftersom fröken ”råkade” dansa lite länge förra fredagen.

Vill avsluta med en fråga! VEM har lagt den här ”katalogen” i vår brevlåda?