Så här kan det se ut.

Fantastiska tävlingar runt slottsbacken i Uppsala idag.

Delar av team cykelfröken var på plats och studerade tekniken i backen. Coachen har ju kört backen förr men för våra nya medlemmar P och A var backen en nyhet. De fick dock möjlighet se hur man tar sig uppför den MÅNGA gånger.

Här studerar delar av Team cykelfröken hur man angriper backen.

Övriga delar i Team Cykelfröken har nu bakläxa”slottsbacken”. Som fröken och teamledare får man dela ut läxa. Det blir till att studera backe under veckan! Fröjden och lilla ettermyran observera er läxa! Kom ihåg att man MÅSTE göra sin läxa!

 

Vi tittade på damernas lopp där Ida Erngren vann! Vilken tjej – fröken är grymt imponera. Först tog hon hem Tour of Uppsala i fredags och nu detta!

Det här går också bra

 

 

 

 

Eller så här kan man göra

 

 

 

Herrloppet var en öppen historia till sista varvet då Fredrik Ludvigsson stack ifrån övriga i den lilla tätklungan och vann.

Vinnande stil?

 

Fröken är fortfarande i lätt chock över att så många cyklister orkar köra uppför slottspå backen så många gånger, damerna 15 gånger och herrarna 25 gånger. Hur är det ens möjligt? Fröken har ju bevisligen problem att ta sig upp en endaste gång och efter två månaders ryggproblem och ingen cykling klara hon väl knappt halva. Lovar dock att stå och heja på er alla som ska cykla uppför backen på lördag.

Dagens vinnare