Uppkopplad

Fröken har drabbats av förkylningen från helvetet. Den har innehållit allt: svullna halsmandlar, tappad röst (omöjligt att prata – otroligt irriterande), hosta, heshet, snuva och nu toppar den med att sitta i bihålorna. Träning har alltså varit OMÖJLIG i drygt en veckas tid. Segt är bara förnamnet.

Han trampar :-)

 

Då som en fågel fenix ur askan börjar coachen prata om trainer. Mannen som satt på trainer en gång förra året och inte tränar på vinterhalvåret (om han inte åker till Spanien och cyklar). Han går ned i källaren och hämtar trainern. Fröken känner sig lätt chockad och ännu mer chockad blir hon när han fixar till den och monterar på sin cykel. Vad sjutton är det som händer? Nu sitter han där och kör ett pass – galet är bara förnamnet.

Varför???

Fröken har försökt komma fram till vad orsaken kan var…. Är det att han anmält sig till ett lopp i början på maj (i Spanien) med drygt 4000 höjdmeter och inte vill på frånåkt av sina spanska vänner? Eller har han fått åldersnoja? Eller är det för att kunna äta hur många färska bullar som helst (fröken bakar)? Eller tänker han bli en vintertränare? Fortsättning följer….