Så nöjd med glasögonen

När man når en viss ålder börjar saker hända med kroppen (trist men sant) och en sak fröken känt av i sommar är att hon ser allt sämre när hon cyklar.

I vardagslag har fröken glasögon, hittills har det dock funkat med vanliga sportglasögon på cykeln. Men, i sommar har det börjat kännas lite vanskligt, till slut bet fröken i det sura äpplet och gick till optikern. Det är dyrt hos optikern och fröken påminns om sin ålder – alltså dubbelt minus.

Så nöjd efter rundan

Synen hade försämrats på långt håll! SUCK! Besöket hos optikern slutade med nya cykelglasögon, vanliga glasögon och solglasögon. Ja, när fröken gör något gör hon det rejält! Inga halvmesyrer.

Idag var det premiär för de slipade cykelglasögonen. Fröken erkänner att hon var liiite orolig, så pass orolig att hon cyklade ett varv runt kvarteret för att kunna gå in och byta om det inte funkade. Rundan runt kvarteret var TOTALT onödig. Slipade cykelglasögon är den bästa investeringen fröken gjort i sommar.

Glasögonen satt perfekt, fröken såg allt, till och med gräshopporna på vägbanan. Succé kort och gott. Frågan är varför fröken inte gjort detta tidigare?

Grymt god paj med kola och mandel

Blev en trevlig runda med S, trots att fröken fick dra skrämmande mycket. Hm!

Fikat var fantastiskt! När vi satt där på Linnés Hammarby och fikade kom det tre manliga cyklister som vi pratade med. En av dem fick några extra plus av fröken. Han gav Calle en komplimang…”Snygg cykel” Ja, fröken är lätt att göra glad.

Linnes hammarby