OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröken UTAN cykelflätor.. 

Fått tydliga instruktioner av naprapaten… börja med 2 mil sedan trappa upp med fem km varje gång och max cykla varannan dag. Fröken började följa instruktionerna i lördags….det gick så där. Kom hem med 25 km – ooops.

Idag var det dags för pass nr 2 – ber er observera att fröken vilat i TVÅ dagar (alltså en extra dag). Att det blev en extra dag vila skyller fröken på studentskiva. Kan tala om att dansa i mtb-skor inte är att rekommendera för knän.

Frågan var nu skulle fröken utgå från två mil eller från 25 km? Ja, om fröken frågat naprapaten gissar hon att han sagt att 25 km gäller idag! Han är lite fyrkantig och tråkig, tycker man ska följa instruktioner….

Men, solen sken, fåglarna kvittra och det var fantastiskt vackert ute…. I och för sig blåste det galen motvind bitvis, och frökens kondis är usel efter cykeluppehållet på fyra veckor. Dessutom fanns det  och ingen coach med som kunde ta motvinden. Så hur gjorde fröken?

Ja, säg så här…. Det blev lite mitt emellan. Kom hem med 27,5 km – det borde väl ändå vara ok? Gjorde sedan min stretching exemplariskt och kan till min stora lycka säga att knät känns HELT OK. Det börjar finnas hopp om cykelliv igen.