Egentligen skulle fröken träna kettlebell efter jobbet idag. Idrottskollegan har tjatat… Men, en krånglande tand gjorde att fröken fick en akut tandläkartid klockan 16 = ingen kettlebell. Måste erkänna att fröken inte grät av besvikelse.

DSC_1788

Fröken är inte helt nöjd med hur lång tid det tog innan coachen mötte upp

Efter tandläkarbesöket var fröken helt utmattad. Hur mycket kan man spänna sig för ett tandläkarbesök? Svaret är otroligt mycket!

Ute var det rejäla höstvindar, men efter att coachen, helt otippat, lovat att hämta upp fröken i Björklinge om hon cyklade, blev det en cykeltur. Tror coachen ville bli av med fröken. Hm!  Givetvis visade det sig att det inte alls blåste som fröken trott. SUCK! Varför kan vinden aldrig samarbeta till 100%?

Det var slitsam sidvind på väg ut till Storvreta, men helt plötsligt rullar en manlig cyklist om fröken och börjar prata. Fröken får välbehövlig hjälp bakom honom. Vi har sedan sällskap i drygt 15 km.

Stort tack till Bosse som drog så bra i den lynniga vinden. Gick fort! Men, fröken bet i! Hade det varit coachen som kört på så hade fröken ”pipit”.

Framme i Björklinge ringer fröken till coachen – han hade ju lovat att hämta upp fröken. Fröken får order om att börja trampa hemåt.

Fick trampa, trampa och åter trampa. Hur lång tid kan det ta att köra bil ut mot Björklinge? Ja, för coachen tog det lååååång tid.  Fröken hann trampa längre än beräknat. När han väl dök upp skyllde han på järnvägsbommar, övningskörare….. Fast det tror fröken inte riktigt på!