Coachen i hans rätta miljö

Sol och 22 grader, mötte oss när vi kom till Oropesa idag vid 13-tiden. Synd att klaga MEN man får aldrig vara helt lycklig. Vi upptäckte att vattnet i lägenheten var borta. Inget vidare läge att vara utan dusch för två cyklister. Fröken ”tjurade” givetvis och meddelade raskt att hon inte tänkte cykla en meter. Coachen vägrade att finna sig i detta. Han släpade med fröken till idrottsanläggningen som ligger två minuter från lägenheten och lyckades raskt bli kompis med chefen på anläggning som lovade att det var ”no problemas” att komma dit och duscha.

Rullar på

Det var med andra ord bara att ge sig ut på en runda. Den blev inte så långt eftersom vi inte kom ut förrän vid 15-tiden och solen går ned vid halv sex, men det var skönt att cykla ute och med bara armar och kortbent. Kom hem med fyra mil och det kändes härligt.

Vi travade iväg till den vänliga mannen på idrottsanläggningen och duschade – funkade hur bra som helst. Något som vår spanska familj inte tyckte när vi berättade om problemet, på bedrövlig spanska. Spanska familjer pratar givetvis enbart spanska! Raskt var hela familjen och halva släkten inblandade. Vilket gör att vi fick besök av en rörmokare klockan 20.30 lördagen före nyårsafton – hur galet är inte det?