Coachen i ett lopp 2018

 

Just nu känns 2019 långt, långt bort men fröken är helt övertygad om att det finns fullt av energiska cyklister där ute som planerar för fullt inför 2019. Fröken gissar att det planeras allt från ny cykel (det är en plan fröken kan bli avundsjuk på) till olika lopp som ska köras. Ja, när det gäller lopp har anmälningarna öppnat för mer än ett – det har till och med fröken sett.

 

Calle är snygg men inte omöjlig att byta upp om någon har ett bra erbjudande – och som ni kan se kan fröken fota cyklar…

 

Fröken själv tillhör INTE de energiska cyklisterna som planerar för lopp och annat. Nej, hon är glad om hon kan cykla utan smärta och med en rygg som funkar 2019. Och kan hon det så blir det säkert en hel del cyklande både här hemma och i Spanien. Vilket förhoppningsvis ska hjälpa fröken att överleva vallningar, sömnproblem och annat som hör till klimakteriet. Coachen håller nog med om att det skulle hjälpa även honom, fast fröken har inte märkt några vallningar och humörsvängningar hos honom.

Ser ni inte alla att cykelvärlden behöver ett nytt affischnamn…. i mer knubbsälsformat

 

Som ni märker har fröken små och enkla önskemål inför nästa cykelår. Men, hon känner sig själv och vet att ju bättre ryggen blir ju mer kommer att plussas på inför 2019. Tyvärr ingen ny cykel dock…. om inte någon slänger lite pengar över fröken. Fast sannolikheten för det är minimal.

Men, finns det någon där ute som behöver en knubbsälsliknande cykelfröken som affischnamn nästa år, ställer fröken GÄRNA upp.  Det går bra att sponsra med en ny cykel. Fröken lovar att gnälla om den krånglar, tvätta den en gång i månaden och ta fina bilder på den och berätta hur den fungerar i uppförsbackar – troligen dåligt för det gör alla frökens cyklar uppför. Släng in lite cykelkläder och fröken ska mannekänga och visa att det finns andra former en vältränad som trivs i cykelkläder. Va! Vad mer kan man önska?