Onsdagar är min ”lediga” dag. Blir så när man inte är fröken i skolan på heltid. En ledig dag låter som en njutningens dag kanske någon tycker. Kan meddela att det ytterst sällan är så, och idag definitivt INTE!

Inledde plågan med att gå på massage vilket också kan låta som något trevligt, mysigt och njutningsfullt. De som tror det har aldrig varit till den massör fröken går till. Idag höll han på att plåga livet ur min rumpa, helst vänster sida. Tydligen trampar jag hårdare med vänster ben, enligt honom, och därför blir det en snedbelastning och då får man spända muskler = inte bra.

När jag gick hem därifrån kom jag på att detta är  ett BRA argument för att cykla 85 km på skandisloppet. Ingen vill väl att jag ska belasta min stackars rumpa för mycket….

Toppade dagens plågokvot med ett pass på trainern. Miss C spändes fast på coachens gamla trainer (som han donerat till mig).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHon verkade inte tycka att det var helt OK att agera trainercykel. Jag förstår henne! Hur kul kan det vara att ha en svettandes och stånkande fröken i sadeln och få stå på samma fläck medans den där fröken kör ett intervallpass? Inte kul alls!

Det var ett 33 minuters intevallpass som gällde idag med efterföljande bålträning. Coachen har gjort intervallpasset ”speciellt” till mig. Det är hans sätt att vara romantisk! Att få mig att svettas och lida! Själv skulle jag föredra en bukett blommor. Varför inte  tulpaner så här i tulpantider?