OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inte kul

När ska fröken lära sig? Lita ALDRIG på coachen. Det gör ont och är jobbigt att lita på coachen, när det gäller cykling. Brukar håna kollegan A för att hon litar på coachen men, idag var det fröken själv som gick i fällan. Klantigt!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klungan har försvunnit i fjärran

På trainern finns numera ”Paradise Island”. Ni hör väl själva… Det låter som vackra sandstränder, kalla drinkar med sugrör och paraplyer och lite stilla cyklande i solnedgången. Verkligheten är långt från detta, kan fröken meddela.

Coachen förordade att fröken skulle åka en runda runt ”ön” ett pass på nästan 35 km. Man kunde starta i en klunga med andra cyklister, ganska avancerat. Här valde coachen att fröken skulle starta med ”easy-gruppen”.

Det finns även ”very easy” vilket fröken vill ha. Men, coachen var hård och bestämd. Inget att diskutera.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trampa som en galning

Hängde med klungan till första backen, sedan försvann de i fjärran. Det liknar ju verkligheten, om fröken ska vara ärlig. Men, i verkligheten brukar coachen, S och Å vänta in fröken. Den här klungan bara mosade på.

I mål var fröken drygt sju minuter efter klungan, ändå blev det årets bästa watt/kilo på passet. Hur j-kla easy är det? Frågan någon fröken så är svaret: INTE DET MINSTA.

Och det där med paraplydrinkar var bara att glömma! Nej, svetten rann, pulsen skenade och nu har fröken grymt ont i sin rumpa. Hur kul är det? Inte ett dugg och definitivt inte ens i närheten av något paradis.

Nej, falsk marknadsföring…. Kan man stämma programtillverkaren?