Depåstopp 2017

Fick ett mail igår där det stod något om ”pagar” – alla som varit i Spanien vet att pagar är det lilla ordet för att betala. Frågan är dock om fröken verkligen VILL betala det här. Betalar hon blir det till att cykla Treparriscos 2018. Men, fröken fick väl ändå nog2017 års Treparriscos. Det var 85 jobbiga km i de spanska pyreneerna med en ”jäkla” massa upp och ned. Lägg till att det var 34 grader i SKUGGAN.

Coachen verkar inte ha förstått hur jobbigt detta var för fröken för han köpte – på eget bevåg – en lott till 2018 års lopp till fröken. Och fröken ”vann” (eller hur man nu ska uttrycka det) en start… Fasiken också! Det är därför mailet har dykt upp – dags att betala anmälan till loppet.

Här ser man lutning och höjdmeter…..

Under dagens trainerpass funderade fröken igenom fördelar och nackdelar med att cykla ett år till. Bland fördelarna: känner banan, vet att fröken överlever, alla fantastiska spanjorer som hejade på, har en rimlig chans att slå fem timmars gränsen (saknades 2 min och 36 sek), det är vackert i Pyreneerna, får bo på hotell Turmo igen ett härligt hotell.

Nackdelar: höjdmeter, höjdmeter, höjdmeter och lutning. Lägg till att frökens kropp definitivt inte påminner om en ”bergsgets”.

Sedan finns det i år även något som kan vara både en fördel och en nackdel. Coachen är anmäld till samma lopp! Förra året åkte han det långa Quebrantahuesos. Nu tänker en del men det är väl BARA bra om han åker med fröken. Ha ha ha! Fröken kommer inte att få kliva av när hon vill, han kommer att tjata och risken är STOR att fröken får ett utbrott på honom mitt i en backe. Om han däremot puttar fröken ibland kan det vara en fördel – frågan är dock om det kommer att inträffa.

Dagens trainerpass var inte långt nog för fröken att fatta ett beslut… Betala eller inte betala det är frågan!