Ber alla att observera att det står OCH i rubriken. Den oväntade presenten var alltså INTE ett återhämtningspass med coachen. Det är annars lätt att tro, att det är en sådan present coachen ger till fröken.

Nej, när jag loggade in på Strava idag var jag uppgraderad till PREMIUMmedlem. Under nattens timmar har ”någon” tagit sig in på mitt Stravakonto och betalat avgiften för premiummedlemskap.

Varför, kanske någon undrar? Jo, jag tror att  ”någon” (läs coachen) tycker att jag ska sätta mål för min cykling på olika stravasegment. En annan ”kul” grej är att man får statistik på varje pass, där man ser i vilka pulszoner man legat i, och under hur stor del av passet. Det presenteras till och med mått på ansträngning.

Summan av presenten är att coachen vill att fröken ska ta i MER! Och att coachen kan kontrollera att fröken inte ”överdriver” när hon efter ett pass säger att coachen, nästan, plågat livet ur henne.

Frågan är om detta var en snäll present eller en plågsam? Har inte bestämt mig ännu!

cykling

Återhämtningscykling

Dagens cykelpasset började med hagel och slutade med en pulshöjare. Det var isande kalla vindar på de öppna fälten runt Enköping, inte alls skönt.

Däremot var dagen tempo skönt, för tro det eller ej coachen cyklade lugnt och fint i 38 km av vår fyra mil. Mycket ovanligt!