Kämpade mig upp till byn men fick inget fika där.

Kräldjur finns det något läskigare? Nja, det är mycket, mycket tveksamt om man är fröken. Och första februarirundan i Spanien dök den upp – ormen!

Av någon helt outgrundlig anledning cyklade fröken före coachen och då får hon syn på något stort svart på vägbanan,  innan fröken hinner reagera ringlar en stor svart orm rakt MOT fröken och Evo (frökens spanienracer). Fröken skriker, ormen närmar sig och coachen skrattar. Lyckas undvika ormen med någon millimeter till godo, blir givetvis helt skakig och coachen skrattar. Hm… kan någon förklara för fröken vad det var som var så roligt! Här håller fröken på att bli attackerad av en STOR svart orm och coachen skrattar. Han hävdade att ormen var rädd för fröken och bara försökte undkomma. Sedan när är NÅGON rädd för en medelålders cykelfröken? Den förklaringen går INTE fröken på.

Efter ormchocken

 

 

Överlevde som genom ett under ormchocken och kunde fullfölja rundan, som blev 84 km och nästan 700 höjdmeter.

Vem kan inte tycka om mandelblommor?

 

 

 

 

Den genomfördes i strålande sol, klarblå himmel och en hel del blåst på hemvägen. Frökens favoritträd blommar – mandelträden – och det vimlade av fantastiska rosa och vita blommor när vi passerade alla odlingar. Trots allt det vackra är risken stor att fröken ändå drömmer mardrömmar om ormattacken i natt.