OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachens cykel är borta!

Finväder ute – sol och cirka 20 grader – och så ska det tydligen bli HELA helgen. SUCK! I vanliga fall skulle fröken jublat och planerat fikacykling men inte nu…. Nu är det nya tider – rehabtider! Och inga cykelfika! Frågan vad som är värst…. rehab eller avsaknad av cykelfika?

För att spä på frökens känsla av orättvisa saknades en cykel, i cykelrummet, när fröken kom hem från jobbet. Coachen var ute på tur! Snacka om orättvisa!

Själv fick fröken träna lite styrka och stretcha in absurdum. Vet ni hur trist det är att stretcha? Galet trist!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Galet trist

Det där var avdelningen orättvisan nu till omtanke…. Mest omtänksam i team cykelfröken är, oväntat nog, S. Han ringde idag och ville bjuda fröken på en tröstfika. Det är omtanke!

M kommer som god tvåa med att rekommendera bubbel som botemedel. Bubbel botar allt.  Hennes man, I, har däremot varit helt TYST.

Fröjden fick ett mindre sammanbrott – hon började tycka synd om sig själv när fröken inte skulle vara med. Hallå! Det är som vanligt fröken som har monopol på pip och gnället. Fröjden kommer att överleva!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Får träna styrka med runda klot

Har även fått reaktioner från icke teammedlemmar. Chefen erbjöd sig att montera en boxboll i arbetsrummet – det räknas som omtänksamt. Hon förstår nämligen att fröken kommer att bli frustrerad och behöver bli av med frustrationen. Snacka om personalvård, eller så är det elevernas säkerhet hon tänker på.

Men, alla ni som sagt något om ålder och att man får räkna med krämpor när man blir gammal… Ni har hamnat på frökens svarta lista. Det är INTE omtänksamt att påpeka att fröken är gammal.

Nu har fröken vilat en dag och stretchat tre gånger borde hon inte vara frisk då?