Idag blev det P4

…ont fördrivas! Säger ordspråket och det är sant på många sätt och vis. I just det här fallet handlar det om frökens rumpa/sittben, som mått dåligt sedan tisdagens kontakt med sadeln på träningscykeln. För övrigt visade det sig att det inte bara är fröken som lider av dessa sadlar, nej det verkar finnas fler därute som lider. Delar därför ut ett gratis tips (så här i juletid) till Casall och andra tillverkar av dessa cyklar – sätt på en VETTIG sadel och låt en cyklist testa den.

Lika avskräckande idag som i tisdags

Fröken själv gick till gymmet i morse och hoppade upp på träningscykeln – igen! Vet, att det kan verka galet för en icke invigd med tanke på hur det kändes sist. För att inte utmana för mycket bestämde sig fröken för max 40 minuter idag, klok som hon är. Trampade på och till slut hade tiden gått och det var dags att kliva av. Tro det eller ej…. men det gjorde mindre ont när fröken klev av än när hon klev på. Ordspråket stämmer med andra ord…. Ont kan med ont fördrivas.

Solskenscyklisten njuter

 

Om man sedan lägger till att svettas på en motionscykel också är bra när det gör ont i själen, så inser alla att en motionscykel är nödvändig under vinterhalvåret. När solskenscyklister som fröken vägrar att cykla ute.