Hade inte tänkt blogga om dagens efter jobbet runda med kollegan A. Men, när jag säger det när vi kommer hem blir både hon och coachen upprörda! Galet!

Redan i bilen hem från jobbet bekände A färg… Hon suckade som en tok när fröken föreslog en cykeltur. Lisa som var med i bilen kan intyga att fröken verkligen inte har det lätt när hon föreslår aktiviteter för A. Det suckas och himlas med ögonen och så suckas det lite till. Hur kul tror ni det är för fröken? Men, fröken känner sitt ansvar för A:s motion och framhärdar.devil

Vi kom iväg i det härliga höstvädret. Först var det motvind, motvind och åter motvind… A låg då bakom (vilket hon för övrig gjorde hela rundan utom 200 meter). Fröken fick slita på! Stackars fröken!

På hemvägen får fröken syn på ett annat bockstyre så där 400 meter framför oss. Helt plötsligt växer hornen på fröken. Cyklisten ska fångas in och köras om. Det LYCKAS!!!! Kom ihåg – frökens image är att hon INTE är tävlingsinriktad! Vi skyller därför detta på A som låg bakom. Logiskt!

En cykelrunda efter jobbet en fredag måste vara den PERFEKTA starten på helgen, eller hur A?