Nej, S det är inget bekymmer att din kedja inte är utsliten ännu!

Dagens runda med S och coachen var händelserik.

Det hela började med att S, när vi mötte upp honom, pratade om sin kedja på ett sätt som fick både fröken och coachen att tro att det var ett STORT problem. Det visade sig efter tio minuter att S problem var att kedjan inte var utnött trots att han cyklat många mil med den. Kunde det möjligen bero på att han tagit i för lite? Fröken och coachen suckade ganska rejält efter denna utläggning och var eniga om att S INTE hade ett problem.

Här satt vi och njöt av gott fika

Fika blev det i Tensta, där syföreningen åter igen levererade ett fantastiskt fika. Helt perfekt att efter fyra mil i ganska elaka vindar få ett fat med bulle, två småkakor och en skiva sockerkaka. Coachen, som är ett fikamonster, köpte sig ett extra fat, han hävdade att han behövde det efter att ha arbetat hela veckan.

Nu bar det av hemåt och då blir det helt plötsligt var det fröken som fick ligga i tät, tills vi släpper av S. Fröken i tät det är inte vanligt men det är då det händer fröken får ett PR på strava.

Fröken i tät

När vi släppt av S tar coachen över och ökar farten. Det är nu börjar vi ta in på en A-traktor (eller Epa-traktor som fröken är van att kalla dem). Fröken blir lite stressad av detta, coachen blir lycklig och hojtar ”Vi kör ikapp och om.” Sagt och gjort – vi kommer ikapp och fröken får vila ett par minuter i suget och sedan kör vi om. Heder till tonårsgrabben, som körde, han hejade glatt och log åt oss. Kan ju inte vara dagens höjdare att bli omkörd av två medelålders cyklister.

Perfekt avslut på rundan

Rundan avslutades med en after bikeO´Neills, vilket gav en riktig semesterkänsla.  God öl och trevlig service – ett perfekt avslut.