Så här den 3 januari kan det vara läge att summera förra året men framför allt se framåt. Förra året i siffror visar följande:

VIRB Picture

Från ett av alla spanska cykelpass – och ja det lutar rejält. Kameran ljuger INTE.

  • Cyklade 5816 km (237 timmar i sadeln) varav 1829 km gick i Spanien.
  • Satt på trainern en massa trista gånger – vem uppfann trainern? Dessa km finns inte registrerade.
  • Cyklade två lopp – Skandisloppet 167 km (galet långt) och Girona Gran Fondo 125 km (på tok för många höjdmeter för en medelålders cykelfröken.)
  • Simmade en hel del bland annat Vansbrosimmet 3 km. Gick som en dans. Var ju kul att simma i öppet vatten med våtdräkt. Passade en knubbsäl perfekt.
  • Joggade – tror det eller ej – 105 km, måste ju motionera kollegan A. Nu fnyser en del föraktfullt… men 105 km är låååångt för fröken som inte gillar att jogga.
  • Skridskoåkning – tyvärr – bara 134 km. Var ju ingen bra skridskovinter.
  • Skidor på längden blev det inte heller så mycket av, men två ynka rundor och 18 km.
  • Och givetvis styrketräning och under hösten även kettlebellsträning.

Ett hyfsat träningsår, om fröken får säga det själv. Hon är ju trots allt medelålders och pipig.

Vad ska man nu sätta upp för mål för nästa år…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fjolårets Team cykelfröken….ett rykte säger att lilla ettermyran inte tänker vara med i år.

Ja, ska väl få till 600 km och inte sluta som i år strax under. Det var retsamt.

Några lopp då undrar kanske någon? Frökens kollega Vilden håller på och driver en kampanj för ett randonneurslopp i vår… 20 mil. Tror han fått en knäpp som vill ha med fröken. Dessutom blir det start i Skandisloppet! Team Cykelfröken återuppstår! Undrar om övriga teamet inser att det är 3 milaren som gäller i år…. Fröken har ju åkt båda de andra sträckorna. Finns tydligen några som vill vara med i Teamet.

Mycket viktigt i planeringen för våren är fikacyklingarna med Å och S. Undrar om de kommer att dra lika snällt i år som förra året. Kommer våra fikapauser vara låååånga (ja, det törs fröken säga att de kommer att vara).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen fröken VILL inte ha en så här grym utmaning i år… Som den du gav mig 2015

Coachen har inte satt upp några utmaningar för fröken i år. Det är lite oroväckande för helt plötsligt slår han till när man minst anar det. Han är lurig!

Givetvis ska kollegan A motioneras! Måste ju se till att hon får tillbaka sin form i vår, därför finns det risk för joggingpass. Och kettlebellspass med den galna idrottskollegan ska det också bli – fast där har fröken inget mål. Idrottskollegan är dessutom förbjuden att sätta upp mål för fröken.

Det här var bara en del av det som fröken hoppas att hon får göra i år. Vad har du för mål för nästa år?