VIRB Picture

Kunde inte motstå denna cykeltröja med tillhörande brallor

Det var dags att testa min nya outfit som kom på posten igår. Nya favoritbutiken på Gotland (Bikeoholic) har nämligen webbshop också. Vilket både är bra och dåligt! Bra för att fröken hittar snygga cykelkläder och dåligt för plånboken.

Coachen och fröken skulle ta en kvällsrunda i det blåsiga och soliga vädret.

Hade inte informerat coachen om att fröken satsade på att förbättra en Strava idag. Så han blev ganska förvånad när fröken helt plötsligt ökade farten och la sig först! Det händer inte ofta!

VIRB Picture

Vad gör hon? Drar helt frivilligt!

Strava satsningen gick hem, avancerade till plats tre och förbättra min tid med 50 sekunder…Kan det bero på de nya kläderna?

 

 

StravaNär Stravasatsningen var klar hade fröken i vanliga fall i sakta mak cyklat vidare på rundan, hon var ju trött! Men, det blev det inget av med. SUCK! Det var bara att bita sig fast i coachens bakhjul.

Tror dessutom att coachen lurade fröken att ta i lite extra när han säger ”Jag ska stanna och kissa men fortsätt du.” Givetvis är han medveten om att det lockar fram en liten djävul i fröken som vill att coachen ska få slita för att komma ikapp. Så fröken plockade fram krafter som egentligen inte fanns och fick på grund av det ytterligare en Strava förbättring. Galet!