Räv

Fröken trodde hon var listig som en räv

Fröken trodde att hon listat ut ett sätt att slå datacyklisterna på ”helvetetsön”. Genom att välja ”very easy” – är medveten om att det gått åt skogen tidigare – och den här gången kombinera det med 90%.

Det var NYTT! Fröken kände sig både listig och smart! Coachen däremot stod bredvid och trodde inte en sekund på frökens nya taktik.

glödlampaFram till första backen hängde fröken med HELA klungan och uppe på toppen var det ”bara” en liten gubbe som försvunnit i fjärran framför fröken. Här höll fröken på att skrika till coachen: ”kolla vad bra det går”. Turligt nog gjorde hon inte det för i nästa backe försvann alla datacyklister utom tre. Trodde då under en km eller två att kanske, kanske, kanske kunde fröken få slå åtminstone en liten datagubbe. Men, när det är 3 km kommer en pytteliten backe och plötsligt är fröken SIST. I mål är närmaste datacyklist mer än 30 sekunder före fröken.

Det här börjar bli ”mission impossible”. Självförtroende sjunker som en sten. Fröken är sämre än ”very easy” till och med på 90%. Vad sjutton! Dags att sälja cykeln?