Gula fält och mörk himmel

Usch och fy! Det var trögt att komma till skott och ta sig ut på en runda. Försökte får coachen som draghjälp. Men, han hävdade att det inte gick för att han spelat golf igår! Någon som förstår logiken i den ursäkten? Snälla förklara då för fröken.

Flätor och långärmat

 

Det var svarta moln, 13 grader, blåsigt och inte alls lockande. Men, någonstans inom fröken fanns det en liten, liten vilja att rehabcykla och efter mycket gnäll och pip satt hon i sadeln för en solorunda.

Givetvis blev det härligt redan efter fem km, trots vind och mörka moln. Veckans betygshets i skolan flög iväg (studenternas betyg är inte att leka med) i fartvinden. Nej, nej skratta nu inte…. Fröken vet att hon och fartvind kanske inte direkt är två saker som man automatiskt kopplar ihop men…. Det blir faktiskt fartvind även i lägre farter om det blåser.

Cykelbyxor som gick över knät behövdes

Kom hem efter 37 km som en gladare och piggare fröken. Tänk att det aldrig slår fel… hur motigt det än är så är det alltid en vinst att komma ut på en runda.

Och vem tror ni fröken hittar framför Tv:n? Rätt svar är coachen som GIVETVIS sitter som klistrad framför dagens etapp på Girot. Hm!