DSC_0132

Än finns det gula löv kvar

Miss C har varit hos cykeldoktorn,  Sportsons här i Uppsala. Idag var det dags att testa om besöket gjort nytta och om de tagit väl hand om Miss C.

Fick med mig coachen på testrundan, som var tänkt ( i frökens huvud) att bli 4-5 mil. Det är ju ändå höst, kyligt och blåsigt då kan inte överdrivet långa rundor vara nyttiga! Förstår ju vem som helst. Vet en massa människor som slutat cykla ute för säsongen.

Miss C mådde kanon kunde fröken konstatera efter en mil. Hon rullade lätt och det var klart lättare att trampa än före ”läkarbesöket” hos Sportson.

VIRB Picture

Fröken surar

Coachen verkade också må kanon för helt plötsligt viftar han och ropar vi svänger här. När fröken muttrade någon om varför då? Var svaret: Därför att jag är coach och säger så! Va – tror han att han är envåldshärskare?

VIRB Picture

Här var det inte alls meningen att vi skulle cykla..

 

Det här inträffade fler gånger under rundan. Han fick mig bland annat att cykla från Ängeby till Vattholma, en sträcka fröken skyr som pesten för alla backar. (S kan intyga det för han brukar plåga mig där ibland och då surar fröken.)

 

VIRB Picture

Omvägarnas mästare ler ….

 

Med coachens alla omvägar blev inte rundan 4-5 mil utan 66 km i kalla höstvindar! Varför har fröken omvägarnas mästare som coach? SUCK.