Kan konstatera att det inte varit någon normalt midsommarfirande för coachen och fröken.

Coachen känner sig på gång

Först till Sabinganigo för att hämta ut coachens nummerlapp med mera inför morgondagens start. Det var inte bara vi som var i där…. Alberto Contador var också där. Fröken märkte ingenting…. mer än att det var hysteriskt mycket med folk när fröken skulle kolla på cykelbyxor i Gobikes tält. Coachen såg direkt …. Kolla det är Contador sa han lyckligt till fröken – tror han blev lite starstruck.

Vi träffade på ytterligare en kändis – Joseba Beloki. Honom pratade coachen med och fick reda på att han tänker cykla runt på 7 timmar i morgon. Coachen hoppas på  8 timmar och sa det till Beloki, så nu måste han fixa 8 timmar. Fröken kände inte igen Beloki heller. Är helt enkelt sämst på cykelkändisar.

Upp upp upp

Blev däremot smittad av stämningen på plats och kände – vill cykla! Dock inte långa som coachen ska ge sig på. Är också bra på att shoppa. Kom därifrån med två par cykelbyxor Gobike, en cykeltröja från ett för fröken nytt märke och en undertröja.

vyerna är fantastiska

Efter detta var det dags för del två av dagen – vandring! Det blev svettig vandring uppför – fasiken det är värre att gå uppför än att cykla uppför. Sedan blev det till att bromsa sig nedför, för att inte snubbla och bryta ett ben eller två, på cykeln kan man rulla så skönt. Tur att omgivningen bjöd på fantastiska vyer som en liten kompensation för all svett! Det är verkligen inte frökens grej att svettas så här galet mycket.

 

Midsommar i pyreenerna

 

Glad midsommar till er alla!