Fröken fixar

Dagens cykeltur började krångla redan innan fröken kom ut. Pumpade cykeln enligt alla konstens regler MEN när fröken lossa pumpen från framhjulets ventil sa det PYSCH och så var framhjulet tomt. Ventiltoppen hade lossnat!

Coachen påstår att det bara är fröken som kan lyckas med något sådant…. men det betvivlar fröken. Hon tror att det är fel på ventiltopparna.

Lösa ben och jacka

Första tanken var att sno ett av coachens framhjul – smidigt och enkelt. Men, sedan insåg fröken att hon faktiskt borde försöka att byta slang själv. Bra att träna i hemmamiljö och det var länge sedan fröken råkade ut för en punka. Sagt och gjort fröken påbörjade slangbytet och med endast några få fula ord lyckades fröken byta slang – helt själv. Rullade alltså iväg med Calles eget framhjul och behövde inte tjuvlåna coachens.

Mörka moln

 

 

 

Ser ju hyfsat nöjd ut när solen råkar kika fram

 

Det fanns fler fel idag än ventiltoppar. Det blåste isande kallt, fröken frös om rumpan, snoren rann i motvinden (fröken gillar inte det) och för att inte frysa ihjäl krävdes både jacka och lösa ben.

Tror det eller ej – men trots alla fel var det härligt att cykla ute och det kändes som rätt val att trotsa vind och kyla, istället för att gå ned på gymmet.