OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen delar ut order

Coachen har börjat träna fröken på att luta mer. Ja, fröken vet det låter helt galet, men för att få upp farten ännu mer nedför krävs det att fröken VÅGAR luta cykeln mer i skarpa kurvor. OBS! Oftast med stup på ena sidan och bergvägg på andra. Det där med skyddsräcken anser spanjorer vara överskattat.

VIRB Picture

Inte kul!

 

Efter drygt en mil på dagens runda blev det därför rondellträning! Fröken skulle trampa fort och ligga på innerkurva i rondellen. Gick väl så där….. Coachen var inte helt nöjd. Fröken tyckte det var urtrist.

Coachen  verkade däremot nöjd med att fröken HELT självmant valde Tres Picos som dagens runda. Det är tre stigningar och lite härlig utförskörning emellan. Coachen kallar dem åkbackar och fröken kallar dem berg! Vem ni vill tro på för ni bestämma själva. Fast alla vet väl att fröken ALLTID har rätt. Ni har väl gått i skolan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser ni att fröken lutar?

I den sista långa nedförskörningen fick fröken beröm av coachen. Kors i taket det händer INTE ofta. Han tyckte sig se förbättringar i utförskörningen.

Vi hann med en lunch hos bästa Celi också innan vi rullade in i Oropesa med drygt 10 mil och nästan 900 höjdmeter. Den lunchen smakade bra! Man blir hungrig av att cykla!