Fröken står upp i backen!

Var inte direkt ensam om att ta en lördagsmorgonstramp, denna gråa februaridag. Nej, fler än fröken hade loggat inZwift och mosade runt där som tokar. Många cyklister ”swischade” om fröken i en rasande fart.

Nylackad ram…Längtar efter att få testa den ute

 

 

Hann fundera på både det ena och det andra, under det drygt en timme långa passet. Medans fröken försökte hålla kadensen uppe på lilla klingan:

  • Finns det cyklister med ”glädjetrainers” som kanske inte riktigt ger fullt motstånd? Eller är nästan alla snabbare än fröken? I så fall HIMMEL vad många snabbecyklister det finns på Zwift.
  • Såg tjejer/kvinnor… Undrar vad det beror på? Saknar de en trainer som går att koppla upp? Har med åren som cyklist upptäckt att vanliga manliga motionscyklister ofta köper dyrare cyklar, mer teknik än kvinnliga motionscyklister.

    Lilla klingan

  • När ska solen titta fram IGEN!
  • Coachen och fröken är nu anmälda till Quebrantahuesos (200 km) respektive Treparriscos (90 km), hotell bokat och storlek på tröja bestämd. Fröken behöver bara ett läkarintyg, var fixar man det?

Som ni märker blandades stort och smått i frökens hjärna. Nu är hon redo för resten av lördagen! Trevlig helg på alla läsare!