DSC_0984b

Coolaste cykelstället på Gotland

Coachen hade fått ett tips från en ”inföding”.  I Klintehamn finns det ett nyöppnat cykelställe.  Tips är till för att följas upp anser coachen. Och anser coachen det hänger fröken på.

Dagens cykelmål blev alltså Klintehamn! Vi letade oss fram till Bikeoholic och kan konstatera är du cykelnörd och på Gotland så sväng förbi! Det här stället är unikt på många sätt. Var dock beredd på att det kan komma att kosta en slant när ”ha-begäret” slår till. I frökens fall blev det nya cykelbrallor och tröja, i helt unik design. Coachen kunde inte heller hålla sig utan köpte en ny cykeltröja. Fasiken vad snygga cykelkläder som fanns där och dessutom i begränsade upplagor vilket gör det extra kul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snygga cykelkläder

Det blev även en fika och snack med ägaren.

Stopp tänker nu en del?! Hur fick ni med kläderna hem? I en smart väska som coachen fick bära. Någon nytta ska man väl ha av honom förutom att han ligger först och drar.

DSC_0996b

OBS! Fröken drar!

 

 

 

Fast idag på hemvägen DROG fröken i flera mil! Jo, det är sant…. Hur otroligt det än låter, på Gotland händer konstiga saker. Undrar om det är så att det som händer på Gotland stannar på Gotland? Fröken tror det… Så S och Å förvänta er inte att fröken drar på hemmaplan.