Lördag! Då borde man ge sig ut på en härlig fikarunda i trevligt sällskap. Eller hur? Men, med en coach som harklar och hostar och brist på andra frivilliga fick fröken klara sig själv.

Bestämde mig för att köra hela rundan på lilla klingan och hålla nere pulsen. Inte speciellt kul upplägg på rundan med andra ord. Fast coachen påstår att det är bra för fröken…. Lägg till att det var tjock dimma och ni förstår läget – TRIST!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fukt, fukt och mer fukt…

Kom iväg,  efter fem km var det bara att plocka av sig glasögonen. De var omöjliga att se genom på grund av all fukt! Det var bara att välja… se vägen och riskera att få flugor i ögonen eller hamna i diket.

Rundan avslutades med två mil rak motvind…. usch! Då saknade fröken en bred rygg att lägga sig bakom eller varför inte en liten traktor? Men, när man behöver traktorer och breda ryggar så lyser de med sin frånvaro.

Höll mig till lilla klingan hela vägen, fick bara 4 poäng i röd pulszon, trotsade dimman och cyklade 68 km UTAN fika. Ni hör väl själva vilken urtrist lördag jag har haft hittills.