Att få in sig själv och cykeln i hissen är ett precisionsarbete

Tredje rehabrundan i Spanien klarades av idag och fröken kom hem med 61,5 km. Det där med 10% ökning och coachen funkar helt enkelt inte. Däremot är han stenhård på att fröken ska trampa på lilla klingan.

Gatukonst och en fröken på lilla klingan

Lilla klingan kommer att bli frökens ”död”. Nej, hon överdriver INTE.

Idag när coachen, åter igen var på en racer, trampade han lugnt och fint på sin stora klinga – utan någon synlig ansträngning. Fröken däremot trampade som en tok på sin lilla klinga för att hålla coachens hjul. Väl medveten om att om fröken råkar tappa coachens hjul får hon själv slita sig ikapp. Han stannar ALDRIG…. möjligen drar han den liiiiiite på farten. Men, det är inte säkert… Han hävdar nämligen ALLTID att om fröken tappar så beror det på att hon ligger fel. SUCK! Borde inte gälla nu när fröken bara trampar på lilla klingan.

Ser det här ut som någon man kan lita på?

Måste erkänna att fröken vid några tillfällen ”bad” coachen om att få lägga i stora klingan. Tänk er själva… lite medvind och lätt nedförslut. Det är helt enkelt som gjort för STORA klingan. Coachens svar var: NEJ. Sedan la han till: ”Fröken du kommer att tacka mig om en månad.” Till saken är hör att fröken normalt oftast trampar tungt. Hennes flås är klart sämre än styrkan i låren. Försöker han ta livet av fröken?

Så nöjd med gristatueringen som Danni gjort.

 

 

Finns det verkligen NÅGON (förutom frökens irriterande idrottslärarkollegan) som tror att coachen har rätt? Kan man verkligen lita på coachen? Ja, frågar ni fröken så säger hon NEJ och inser då genast att hon är galen som gör som han säger.

Gillar spanska bilister och skyltarna om att respektera cyklister.

Vill passa på att avsluta med att hylla spanska bilister och skyltarna om att respektera cyklister. Dessa skyltar behövs i Sverige!