Måndag igen och dags för rond nr två med idrottslärarens R:s måndagsprogram för pipiga cykelfröknar. M var även denna måndag frökens träningskompis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Program för pipiga fröknar

Första övningen genomförde vi i lugn och ro. Trots att C och vilden var i lokalen. Men, sedan var det dags för benböj med stång. Då överger C och Vilden sina egna övningar och börjar lägga sig i hur mycket som ska läggas på stången. Och det var betydligt mer än förra veckan och mer än både fröken och M ens hade tänkt sig i sin vildaste fantasi.

knabojtecknadVilden, som cyklar, påminde fröken om att det behövs tyngd på stången för att fröken ska bli snabbare uppför. Suck varför kan det aldrig vara enkelt? C gick helt lugnt och hämtade vikter och la på stången – fröken och M stod och gapa. Båda två hade förra veckans vidriga träningsvärk i färskt minne! Det här borde inte vara möjligt för oss. Men vi fixade det, även om de två sista repetitionerna i set nr tre nog inte kan räknas som helt godkända – för fröken. Tack till M, C och Vilden för bra pepp. Är faktiskt stolt över att det gick!

Resten av övningarna fixade M och jag av bara farten!

Tro det eller ej… Trots att det är plågsamt är det KUL att träna med kollegor.